Het ontstaan van Fauna Protect

Het ontstaan Fauna Protect

Het ontstaan
van
Fauna Protect

Het begin

Fauna Protect is ontstaan vanuit CSN Diensten. CSN is een bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met reiniging en renovatie aan de schil van een woning. De interesse in flora en fauna is ontstaan vanuit het reinigen en renoveren van gevels tijdens onze werkzaamheden in de bouwsector. Inmiddels zijn wij, als Fauna Protect, uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in het aanbrengen van mitigerende maatregelen. Hierbij valt te denken aan het ophangen van tijdelijke of permanente kasten. We ontzorgen onze opdrachtgevers en geven praktische adviezen op het gebied van fauna. Met onze expertise en capaciteiten kunnen we u ontzorgen bij zowel kleine als grote projecten.

Passie voor mens en natuur

Met veel passie werken we bij Fauna Protect dagelijks voor mens en natuur. Onze missie is om deze twee werelden samen te laten vloeien tot één natuurlijk geheel. Een geheel waar mens en natuur naast elkaar mogen leven. Tijdens verduurzaming mag behoud van natuur niet uit het oog verloren worden. Daarom maken wij ons als organisatie sterk voor natuurbehoud.

Advies nodig of heeft u vragen?
Neem hier contact op met ons

Geef natuur de ruimte

Fauna Protect is er niet alleen voor het aanbrengen van de mitigerende maatregelen. Wij dragen daarnaast ook de zorg voor het letterlijk aanbrengen van ruimte in de natuur. Bovendien realiseren we tijdelijke en permanente verblijfplaatsen tijdens of na renovatie/verduurzaming van een woning of complex.

Verbinding met de klant

Wij streven naar een goede samenwerking waarbij we gezamenlijk onze doelen behalen. Fauna Protect staat voor open communicatie en luisteren naar wat de ander nodig heeft. Wederzijds respect staat daarbij steeds voorop. Door flexibel te zijn en initiatief te tonen kunnen we een degelijke en langdurige samenwerking tot stand brengen. Dit zijn voor ons de ingrediënten voor een groot succes en een totale verbinding met de opdrachtgever. Die totale verbinding helpt ons om de gezamenlijke doelen te behalen.