FAUNA PROTECT IS OP ZOEK NAAR EEN

Gemotiveerde projectleider met ervaring

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een bedrijf wat zich inzet voor mens en natuur? Dan is dit dé vacature voor jou! Als dit je aanspreekt, kijken wij uit naar je sollicitatie!

De functie van projectleider bij Fauna Protect betreft een hybride functie, je bent deels van de tijd onderweg en op locaties en het andere deel ben je op kantoor.

Taken die bij deze functie horen

  • Leidinggeven en motiveren van collega’s

  • Het uitzetten en controleren van projecten

  • Contact onderhouden met betrokken partners  zoals gemeenten, wooncorporaties, ecologisch adviesbureau’s en aannemers

  • Het opstellen van de eindrapportage vanuit ons systeem, waarin alle projectinformatie wordt vastgelegd

Fauna Protect ontzorgt gemeenten, aannemers, wooncorporaties en ecologisch adviesbureau’s in de uitvoering van mitigerende maatregelen. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van (tijdelijke en permanente) voorzieningen voor beschermde diersoorten en het natuurvrij maken van gebouwen.

Je bent een talentvolle aanpakker met passie voor mens en natuur. Door de verschillende werkzaamheden ervaar je werkplezier en in de dynamiek weet jij overzicht te houden.

Fauna Protect is een groeiend bedrijf waarin medewerkers ruimte krijgen om mee te denken en te bouwen aan de toekomst. Dit resulteert in een gezellig, hecht team met korte lijnen en een positieve werksfeer.

Het betreft een fulltime functie met flexibele werktijden.

Zie jij jezelf als onze nieuwe aanwinst?